Înghețată bună la Sweetology

Treceam într-un weekend pe pista de biciclete cu trotineta electrică(review în curând!) și am observat o nouă locație  Sweetology. Știam de magazinul lor mai mic, dar nu am fost niciodată. Pur și simplu nu a prezentat interes pentru mine. Mare greșeală! Am descoperit unele dintre cele mai bune înghețate din București.

Ce înghețată au la Sweetology?

Multe arome, nu le-am încercat pe toate, dar ce am gustat mi-a plăcut. Toate gusturile sunt înșirate pe perete:

 

Preferata mea este cea de grapefruit și Aperol, pe care o mănânc cel mai des când ajung la ei.

Am încercat și lămâie, cafea sau fistic, toate bune, dar parcă îmi place mai mult cea de grapefruit. Foarte fină, arome intense, dar parcă îmi place mai mult cea de fistic de la Zexe.

 

Ce are special înghețata de grapefruit? Vezicule și semințe de la fruct. Dă o textură interesantă înghețatei. Me likey. Gustul e un pic amărui, nu foarte dulce, este exact cum trebuie să fie o înghețată bună.

 

Poate ați văzut pe tăbliță “Surpriză”. Ce e? Păi depinde de zi, am întrebat de câteva ori. Odată aveau orez cu lapte, odată mentă cu ciocolată, nu le-am încercat, dar sigur erau interesante.

Prețul nu este unul tocmai mic, 7 lei pentru o cupă, 13 lei pentru două și 16 lei pentru trei.

 

Au câteva perne în interior pe care puteți sta și o băncuță în față.

 

Puteți încerca înghețata de la Sweetology în cele două locații: aproape de Ateneul Român, pe Calea Victoriei nr. 122 sau lângă Piața Victoriei, la numărul 222. Îi găsiți de luni până vineri între 12-20 și în weekend până la 21. 

 

 

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments