eMAG a lansat Genius, un serviciu care aduce beneficii premium clienților

eMAG a lansat astăzi, 11 iunie 2020, serviciul Genius, un fel de Amazon Prime, care oferă beneficii celor care au activ abonamentul. Acest program a fost prezentat sumar ieri, la conferința care a avut loc cu sellerii din platformă, deci era de așteptat să se lanseze în curând.

 

Ce beneficii îmi aduce Genius?

 

 

Dacă îți activezi abonamentul, beneficiezi de transport gratuit la easybox, în showroom și la poștă, indiferent de valoarea comenzii. Pentru ca livrarea rapidă prin curier(7 zile din 7, inclusiv duminica) să fie gratuită trebuie să ai în coș produse Genius de minimum 100 lei. Nu există o limită lunară de comenzi care beneficiază de livrare gratuită.

De asemenea, perioada de retur, și așa generoasă, se extinde cu încă 30 de zile pentru clienții Genius. Deci vei putea testa produsul, iar dacă nu îți place,  să îl returnezi timp de două luni de la data comenzii.

 

Cât costă?

 

Pentru a te bucura de beneficiile Genius trebuie să plătești 8,25 lei/lună. Din păcate nu exista posibilitatea plăților lunare, ci trebuie să plătești pentru tot anul. 99 lei este pentru un an întreg.

 

 

În ce localități sunt disponibile beneficiile eMAG Genius?

 

Te poți bucura de beneficiile eMAG Genius dacă ești din București, Brașov, Cluj, Constanța, Iași sau din localitățile limitrofe acestora. Lista completă o găsești în pagina de prezentare.

 

Ce produse sunt incluse în campanie?

 

eMAG se laudă cu sute de mii de produse eligibile. Am citit regulamentul campaniei și, în mare, sunt excluse produsele voluminoase. Mașinile de spălat, combinele frigorifice sau saltelele nu sunt incluse. Lista completă o găsești în regulament.

 

Fiecare produs care beneficiază de avantajele eMAG Genius este semnalizat.

 

 

Concluzie

 

Mă bucur că în sfârșit a fost lansat un astfel de serviciu pe eMAG. Cu siguranță îl voi achiziționa, pentru că am destule comenzi, astfel încât să merite.

Prețul este unul mai mic decât mă așteptam, probabil pentru a atrage mai mulți clienți în program. În viitor, mi-ar plăcea ca și sellerii să fie incluși, chiar dacă livrarea nu va fi a doua zi, ca la eMAG.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments