Despre mine și blog

Sunt un tânăr pasionat de gadget-uri, de tot tumultul tehnologic care ne înconjoară. Scriu de ceva timp pe diverse forumuri, dar mi-am dorit din totdeauna să am site-ul meu, să știu că tot ce creez este proprietatea mea. Așa că, în vara anului 2019, am decis să pun bazele blog-ului microdev.ro.

 

Aici veți găsi, în fiecare săptămână, review-uri la gadget-uri, știri despre noile apariții, dar și articole în care abordez teme care nu au legătura cu sfera aceasta.

 

Care este scopul proiectului meu? Să ajut cât mai multă lume să fie informată și să facă alegeri corecte, în momentul achiziției unui produs.

 

Dacă ești curios ce produse folosesc în viața de zi cu zi, aici găsești o listă completă pe care o actualizez constant. De asemenea, mă poți urmări și pe FacebookInstagram sau Twitter.

 

Politica link-urilor afiliate

 

Unde este posibil, folosesc link-uri afiliate către produse. Pe tine nu te afectează cu absolut nimic, totalul comenzii tale nu se modifică. Magazinele online îmi plătesc un comision dacă tu ai cumpărat ceva într-un interval de timp după ce ai dat click pe link-ul meu. Câștigurile sunt simbolice, dar mă mențin motivat să continui să scriu pe blog.

Mă poți susține în mod direct cumpărând de la următoarele magazine prin aceste link-uri: eMAGPCGarage, EvomagFashion DaysElefantLibrisCărturești sau Lensa.