Cum să conectezi AirPods-urile la un calculator cu Windows

Foloseam la calculator o pereche de căști Apple cu Jack, până acum câteva zile când casca dreaptă nu a mai funcționat. Cum nu aveam altceva la îndemână, am conectat AirPods-urile din dotare.  Spre surprinderea mea, totul a fost foarte ușor!

 

Cum să conectezi AirPods-urile la un PC/laptop cu Windows?

 

  1. Cu AirPods-urile în carcasă, apeși unicul buton până când beculețul din interior are culoarea albă;  
  2. Mergi pe calculatorul tău în setări, la secțiunea ”Bluetooth și alte dispozitive”, unde te asiguri că ai bluetooth-ul activat. Dai click pe ”Adăugați alt dispozitiv”;
  3. Selectezi tipul de device pe care vrei să îl conectezi, în cazul nostru unul cu bluetooth;
  4. Căștile vor apărea în listă, dacă ai urmat toți pașii. Asigură-te că becul este alb în momentul în care calculatorul caută device-uri noi!
  5. Le vei putea folosi împerecheate stereo sau pe post de hands-free, adică fiecare cască să redea aceleași sunete. Eu le țin mereu pe stereo, chiar dacă am în ureche una singura, deoarece se aude mult mai bine;
  6. Când vrei să le reconectezi la telefon, trebuie să intri în setări, în secțiunea bluetooth, unde să apeși pe Connect în dreptul căștilor, pentru a fi împerecheate din nou cu device-ul.

 

Pot să conectez și AirPods-urile Pro la un PC cu Windows?

 

Sigur, pașii de urmat sunt aceeași.

 

Cum este sunetul?

 

Fix ca fel de bun cum este când sunt conectate la un device Apple. Le-am folosit pentru ascultat muzică și totul se aude clar, fără bâzâituri sau întreruperi.

Am încercat și microfonul, claritatea este bună, se aude mult mai bine decât cel incorporat în laptop.

 

AirPods-urile pot fi foarte utile utilizatorilor de desktop care au nevoie de microfon, dar nu dispun sau nu văd rostul achiziționării unuia extern. Nu se compară calitatea vocii cu RODE-ul pe care îl am, dar este acceptabil, mai mult decât suficient pentru conferințe online.

 

O cască se aude mai încet decât cealaltă? Vezi ce poți face!

 

Cumpără de la electrodev
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments