Ce mi-am luat de Amazon Prime Days

Campania Prime Days din 2019 a fost un pic mai diferită. Din cauza unor greșeli s-au putut cumula niște vouchere, iar prețurile unor produse au fost foarte mici.

Prime Days 2019 a avut loc pe 15 și 16 Iulie și a fost disponbil doar pentru clienții cu Prime activat. Eu am luat free trial-ul de 30 zile special pentru eveniment.

 

Ce vouchere s-au putut cumula?

 

Am dat comenzi pe amazon.de și amazon.co.uk.

Pe UK aveam cont business pe care aveam activat deja B2B25OFF(valabil până în Septembrie). Acest cod era destinat clienților business, iar pe conturile normale nu s-a putut aplica. Însă, pe DE, codul B2B20OFF s-a putut aplica chiar dacă era folosit pe un cont de client normal. Ba mai mult, s-a putut cumula cu B2B25OFF, dar doar dacă aveați cont business. Eu nu am avut, dar unii au scos Kindle-ul la 10€ sau Echo Dot-ul gratis.

 

Voucher-ul B2B25OFF oferea 25% discount la produsele vândute de Amazon, iar B2B20OFF doar 20%.

 

Pe lângă, am mai adăugat extensia Amazon Assistant și am primit încă 10€/£ discount. Am activat și free trial-ul de audible și am mai primit încă 10€\£ reducere.

 

Toate aceste vouchere au putut fi cumulate, aceasta fiind bineînțeles o greșeală care a dus la vânzarea de produse la prețuri extrem de mici.

 

Ce mi-am luat de Prime Days 2019?

 

Kindle – 40 €

 

Îl urmăream de ceva timp și am decis că acum este momentul potrivit să îl iau. Am aplicat cuponul de 10€ de la audible, aș fi putut să folosesc și B2B20OFF, dar am ezitat să îl iau, iar cei de la Amazon s-au prins că pot fi cumulate voucherele.
A fost la 50€, un preț foarte bun, ținând cont că este versiunea nouă.

 

 

Philips SoniCare Diamond Clean – £ 63

 

Am luat această periuță de dinți de pe amazon.co.uk la prețul de £63. Mi-a recomandat-o medicul stomatolog, dar am amânat achiziția acesteia din cauza prețului cam piperat de la noi. Am plătit cam 330 lei, față de 1000 cât este pe eMAG. Abia aștept să ajungă și să văd ce poate.
De Prime Days, a fost £100, dar cu voucher-ul B2B25OFF și un cupon de £10 de la assistant am scos-o la prețul de mai sus.

 

 

Echo Dot 3 + Amazon SmartPlug – 10 €

 

Am mai luat o boxă smart Echo Dot, la pachet cu o priză smart. Acum am două pe care le voi configura stereo. Pe prima nici măcar nu am desigilat-o, aștept să ajungă și a doua ca să pot face un review.

N-am mai avut până acum o priză smart, mă gândesc să o pun la aparatul de aer condiționat ca să îl pornesc de la distanță. Asta dacă merge, trebuie să mă mai documentez.

Prețul pachetului a fost, inițial, 30 € (parcă!), dar cu un voucher de amazon assistant și B2B20OFF a ajuns la 10 €.

 

 

 

Fire Stick TV – 2 €

 

Un gadget interesant, doar că nu am ce face cu el, toate televizoarele sunt smart. De ce l-am luat? Pentru că era la reducere, normal! 🙂

E varianta simplă, fără 4K. De Prime Days a fost 20 €, cu voucher de assistant și B2B20OFF a ieșit la 2 €. Văd ce fac cu el, poate ajunge la un giveaway.

 

 

Cum am făcut să am pachetele acasă?

 

Toate produsele se livrau doar în Germania sau UK, după caz. Cred că doar periuța mergea comandată pe o adresă de România. Așadar, am apelat la eshopwedrop.ro. ESWD este o rețea de depozite(USA, UK, DE, PL, IT) care îți aduce produsele care nu pot fi expediate în țară.

După ce îți verifici identitatea, ai acces la adresele depozitelor din lume. La adresa de livrare completezi cu datele din contul tău de eshopwedrop și aștepți să intre în posesia lor pachetul.

Odată ajuns, vei primi un mail automat cu informațiile despre colet.

 

 

La fiecare mișcare a pachetului vei primi notificare pe mail.

 

 

Prețurile sunt foarte bune, pentru un pachet de sub un kilogram din UK trebuie să plătesc doar 20 lei. Produsele pleacă în zile fixe.
De exemplu, din Marea Britanie pleacă miercurea și vinerea și ajung peste o săptămână. Din Germania pleacă vinerea, iar luni sau marți marfa ajunge în depozitul din România.

 

Concluzie

 

Acestea au fost achizițiile mele cu ocazia Prime Days 2019, voi reveni cu feedback detaliat despre fiecare produs când le voi primi.

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
avatar