2009 Pu-erh Coapte Chagao Shu Rășină Crema Cha Gao Instant, Extract de Ceai
81.97lei 63.94lei

2009 Pu-erh Coapte Chagao Shu Rășină Crema Cha Gao Instant, Extract de Ceai

1 Recenzii | Scrie o recenzie
  • Disponibilitate:In stoc
  • Cod Produs:m8435

modname=ckeditor

[GRANDOAREA] 2009 an Coapte Pu er Chagao Aur Folia de Ambalare Shu Puer Rășină 50g, Chineză Ceai Puerh Crema Cha Gao pentru Pierderea în Greutate

Preț : pretul este doar pentru Puer Chagao ceai, Nu inclusiv Kamjove 300ml.

Nume Produs: Coapte Puerh Cha Gao

Cantitatea (Greutatea): 0,5 g - 1.0 g /buc,

Ambalare: Ambalare Cadou

Data de producție: Fabricat în anul 2009

Termen de valabilitate : Nici o data de expirare, păstrați-l sub sigiliu în loc răcoros și uscat.

Puer Cha gao a început în tang Dynasty, tehnologie matură în timpul Dinastiei Song,popular în timpul Dinastiei Qing, a fost exclusiv băuturi și cadouri pentru misiuni externe Qing Dinastii regale ceremonie de stat, și mai târziu a dispărut odată cu prăbușirea Dinastiei Qing,după 2006, și înapoi din nou cu creșterea de ceai Pu ' er, a devenit un nou subiect de atenție de cei interesați.Pu ' er Cha gao are aspecte de sănătate qingfei rând; trei de mare; treaz Yangwei; frumusețe îngrijirea corpului; anti-oxidare, anti-imbatranire; Dieta; anti-oboseala; realizare Modul opt majore asupra sănătății.Funcția sa principală este de a factor pentru ceai polifenoli conținute în cremă,polifenoli până la 60.9% în cha gao, de zeci de ori mai mare decât ceai obișnuit.

Cha gao esența este de o mare puritate, sunt extrem de sensibile la calitatea apei, dacă nu cu orice impurități din apă purificată berii, ceai, supa crema de transparente luminoase de culoare roșie; dacă slab alcalină, apă minerală, ceai este ceaiul lipi mai mult fenol transformat rapid în thearubigins și alte substanțe benefice, astfel încât supa de rosii rapid, destul de bun pentru sănătate, mai mult gust de alcool.

Metodă de fabricare a berii :

În primul rând, se fierbe potabilă metoda:

1, cu o oală plină cu apă minerală (completati doar 800ml, 500ml la 800ml de apa poate alege în funcție de gust nuante), încălzită la fierbere.

2, în ceai 1 g.

3, se fierbe până la fierbere ceai topit (aproximativ 1 minut), aveți posibilitatea să bea în schița de cupa.

4, Dacă se lasa sa se raceasca pana la aproximativ 60 de grade atunci când bea, apoi supa de transparentă, de culoare roșie, un gust mai bun.

Al doilea, preparată în ceai metode:

1, delicat pungi sigilate, pune cha gao în ceașcă.

2, în apă clocotită, se observa culoarea, după miros aroma poate bea.

3, pe sac cha gao (0,25 g preparată 150-200ml apa un gust mai bun), cantitatea de apă poate fi ajustat în funcție de gustul personal.

4, deși ușor de bere, bea un gust mai bun dacă utilizați fierbe potabilă metoda.

Pu ' er cha gao este ceai instant, usor de a prepara, de umplere în timpul rămas condiții sunt recomandate la fiert băut methodwill gust mai bun.

Etichete: filtru pentru ceai, brew ceai, hardin, tongkat ali, supliment, extract pulbere, strecuratoare ceai, ceai oolong, după filmul caz de telefon, nu după petrecere.

  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Melamină
  • Nume De Brand: ANCHENG
Informatii suplimentare