Am încercat eMAG Genius

Sunt client fidel eMAG, am în jur de 5-6 comenzi pe lună. Așa că după ce a fost a fost lansat serviciul Genius, l-am achiziționat fără să stau prea mult pe gânduri. 99 lei bine investiți, zic eu.

 

Experiența mea cu eMAG Genius

 

Am plasat în total două comenzi de când mi-am activat abonamentul, una sâmbătă seara și una în timpul săptămânii.

 

Sâmbătă seara am plasat la ora 23:21 o comandă pentru o saltea Intex, o pompă și o pernă gonflabilă. Dimineața la ora 01:47 toate articolele au fost expediate din depozitul eMAG, iar la 05:40 a fost încărcată în easybox doar perna gonflabilă. Celelalte produse nu au mai avut loc.

 

 

Celelalte două articole s-au întors în depozitul SameDay, urmând să fie încărcate în easybox după-amiaza. Dar nu a fost loc nici atunci, așa că m-a sunat curierul și m-a rugat să îi dau adresa pentru a le livra personal. În cinci minute a fost la mine la ușă cu cele două pachete, deși am insistat să cobor eu.

 

Cea de-a doua comanda am plasat-o ieri, joi, la 15:21. Am cumpărat trei carduri de memorie ADATA de 32 GB, cu 9.99 lei bucata. La 02:18 au fost expediate, iar la 06:15 am primit mesaj că pot merge să le ridic.

 

Sistemul mai are și probleme

 

 

Am observat că mai sunt de pus la punct unele aspecte. De exemplu, la comanda de mai sus, pe care  am vrut să o achit când ridic produsele, trebuia să plătesc în plus 2,50 lei, dar nu a mai apărut taxa când am plasat-o. Acum văd că s-a remediat și apare și acest cost la checkout.

 

Uneori apare de două ori taxa de achitare cu numerar, deși totalul este corect.

 

 

De asemenea, beneficiezi de transport gratuit dacă alegi livrare în easybox sau la oficiu poștal, indiferent de localitate. Am dat livrare la poștă în Bârlad și este gratuită expedierea, la fel și într-un easybox dintr-un oraș care nu este pe listă. În coș aveam cardul de 60 lei, deci pragul de 1500 lei nu era depășit.

 

 

Concluzie. Merită  abonamentul Genius de la eMAG?

 

Este un serviciu foarte util pentru cei care au cel puțin două comenzi în fiecare lună. Prețul de 8,25 lei/lună este infim, ținând cont de avantajele aduse.

Sunt curios dacă livrarea este gratuită la Poștă și în easybox în toată țara sau este doar o greșeală.

 

Mi-au zis unii prieteni că au început să mai întârzie comenzile normale și să nu mai ajungă mereu a doua zi. Este posibil, cele cu Genius având prioritate. În plus, mi-a explicat băiatul care mi-a adus pachetele la ușă că easybox-urile sunt pline în perioada asta, de când cu lansarea băcăniei.

 

Experiența mea cu eMAG Genius a fost una bună per total, comenzile mi s-au livrat a doua zi. Prima a ajuns în easybox în mai puțin de 6 ore și jumătate de la plasare, chiar dacă a fost incompletă. Nu ține de ei acest lucru și am apreciat că a fost adusă marfa până la ușă.

 

Vrei și tu să ai livrare rapidă gratuit și retur timp de 60 zile? Cumpără abonamentul Genius pentru doar 8,25 lei/lună!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on email
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments